reseller cd-keys.be wederverkoper te koop mac pc windowsverkoop product keys software licentie goedkoop zelfde software legaal legitieme verkopen aankopen

Softwareshop Belt-Schutsloot

CD-keys.be is een competente Belgische online softwareshop Belt-Schutsloot. Het is een verdeler van softwarelicenties, ook wel product keys of productcodes genoemd. Met deze codes kan je moeiteloos de populairste software van vandaag activeren zoals: besturingssystemen en kantoortoepassingen. Wij hechten veel waarde aan service, waaronder het assisteren bij jouw bestelling of installatie.
Dit is een van de belangrijkste voordelen van CD-keys.be. Lees onze meest gestelde vragen hier.

OFFICE 2019 Home & Business (MAC) – BIND – CD key

Kies voor een werkplek die absoluut uitgerust is met de Microsoft Office Home & Business 2019-licentie. Dit pakket is een uitstekende oplossing voor zowel particulieren als voor bedrijven. De Microsoft Office Home & Business-editie bestaat uit de nodige software: Microsoft Word, PowerPoint en Excel. Neem Outlook op in plaats van OneNote wanneer je ervan uitgaat dat e-mailbeheer voor de ondernemer crucialer is dan het schrijven van uitgebreide notities. Outlook helpt je jouw afspraken, taken en e-mails gemakkelijk bij te houden en te beheren. Bewerk bestanden op jouw pc of online met OneDrive. De licentie is geldig voor maximaal een gebruiker op een iMac of MacBook. Office 2019 voor Windows is mogelijk in 102 talen, waaronder standaardtalen zoals Nederlands, Engels, Spaans, Italiaans en Duits.

office home en business licentie

Wat bevat Microsoft Office Home & Business 2019?

» Word 2019 van Microsoft: Maak en verspreid rapporten of andere deskundige documenten met een ideale opmaak dankzij de brede revisie- en proefleestools. Dankzij het nieuwe designtabblad hebt je subiet toegang tot tools en functies, terwijl je ook essentiële contextuele informatie van het web ziet.

» Excel 2019 van Microsoft: Met de vernieuwende gebruikersinterface van Excel 2019 kan je moeizame gegevens op nieuwe en gemakkelijke manieren voorbereiden, analyseren en weergeven. Gebruik functies zoals de Analysis Tool, Formula Builder en Slicers om tijd te besparen en je te concentreren op relevante inzichten. 

» PowerPoint 2019 van Microsoft Office: Met de dikwijls hoogstaande PowerPoint 2019-versie kan je creëren, samenwerken en effectief jouw ideeën overbrengen. Het is opgewaardeerd met unieke dia-overgangen en animaties om de best mogelijke versie te bieden. 

» Outlook 2019 van Microsoft: Met Microsoft Outlook kan je e-mails opstellen, beheren, versturen en tegelijkertijd kan je een contactenboek bijhouden. Je kan jouw inbox up-to-date houden en via de krachtige push e-mail functie mis je nooit een e-mail, waar je ook bent! Bovendien helpen de groepscommunicatie, de kalenderoptie en andere voortreffelijke functies je om jouw dag beter in te plannen. 

» OneNote 2019 van Microsoft: Met OneNote 2019 kan je jouw dag creëren, onthouden en organiseren. Het is je eigen digitale notitieblok waar je notities, afbeeldingen, links en zelfs audio en video kan opslaan.

Wat zijn de nieuwe functies van Office Home & Business 2019?

Microsoft Word 2019

Vanaf nu is er een donkere modus verkrijgbaar. Daarnaast leer je hoe je hulpmiddelen voor ondertiteling en audiobeschrijving gebruikt. Je beschikt ook over verbeterde toegankelijkheid en bruikbaarheid.

Microsoft Excel 2019

Vanaf nu is ook Excel 2019 in een donkere modus mogelijk. Je kan er ook verbeterde gegevensanalyses mee opstellen. De kaarten zijn verkrijgbaar in twee dimensies en trechterdiagrammen. PowerPivot en PowerQuery zijn verbeterd.

Microsoft PowerPoint 2019

PowerPoint 2019 is vanaf nu ook in een donkere modus mogelijk. Je kan pictogrammen, 3D-modellen en SVG-bestanden invoegen en beheren. Daarnaast zijn er extra functies voor overgangen en vormgevingen van presentaties. Er is nu ook een alternatief beschikbaar om in en uit te zoomen in dia’s tijdens presentaties.

Microsoft Outlook 2019

Outlook 2019 is vanaf nu in een donkere modus beschikbaar.

Wat zijn de systeemvereisten voor OFFICE 2019 Home & Business?

Hieronder vind je de systeemvereisten terug voor het installeren van OFFICE 2019 Home & Business op je pc. Als jouw toestel niet aan deze specificaties voldoet, kan je OFFICE 2019 Home & Business mogelijk niet plaatsen:

» Besturingssysteem: Compatibel met Windows 10 en Windows Server 2019. Niet compatibel met eerdere versies van Windows en Windows Server (7, 8, 2012, 2016 enz.). MacOS Office 2019 voor Mac is compatibel met de twee meest nieuwe macOS-versies. Wanneer een recente versie van macOS wordt gelanceerd, zijn de vereisten voor het besturingssysteem de twee meest nieuwe versies die op dat moment verkrijgbaar zijn: de nieuwe versie en de vorige.

» Processor: 1,6 GHz, 2-core processor

» Geheugen: 4 GB (64 bits), 2 GB (32 bits) RAM

» Harde schijf: 4 GB beschikbare schijfruimte

» Beeldschermresolutie: 1280 x 768

OFFICE 2019 Professional Plus Microsoft Phone Activation 1PC CD Key

Of je nu een student, een werknemer, een manager, een directeur of een thuisgebruiker bent, Microsoft Office Professional Plus 2019 is voor iedereen een onmisbaar softwarepakket. Office 2019 is de vaakst recente versie van de Microsoft Office suite. 

Wat bevat Microsoft Office Home & Business 2019?

» Word 2019 van Microsoft: Maak deskundige documenten en verken jouw ideeën met Word 2019. 

» Excel 2019 van Microsoft: Met Excel 2019 maak je tabellen en berekeningen en beoordeel je deze met behulp van de kwalitatieve analysemogelijkheden. 

» PowerPoint 2019 van Microsoft: PowerPoint 2019 – Overtuig je publiek met krachtige presentaties. 

» OneNote 2019 van Microsoft: Verzamel al jouw notities op een locatie. 

» Outlook 2019 van Microsoft: Outlook 2019 is een programma waarmee je jouw e-mails, contacten en afspraken beheert. 

» Access 2019 van Microsoft: Met Access 2019 beheer je jouw databases en maak je aangepaste voortgangsrapporten. 

» Publisher 2019 van Microsoft: Maak professionele publicaties en marketingmaterialen.

Wat zijn de nieuwe functies van OFFICE 2019 Professional Plus?

Wanneer je Microsoft Office 2019 downloadt en installeert, kan je al deze nieuwe functies onmiddellijk gebruiken:

Morph en Zoom

De nieuwe Morph en Zoom tools in PowerPoint 2019 maken het maken en presenteren van vakkundige presentaties veel gemakkelijker.

Betere gegevensanalyse Excel 2019

Excel 2019 bevat ook verschillende nieuwe formules, grafieken en tools voor de gegevensanalyse. Daardoor is het ontwikkelen, bijwerken en presenteren van analyses of berekeningen nu nog simpeler geworden.

Microsoft Translater

Microsoft Translator is nu beschikbaar in Word, Excel en PowerPoint 2019. Je kan simpel woorden, zinnen of zelfs complete documenten vertalen met de geïntegreerde vertaaltool.

Delen met mij

Officebestanden die je als bijlagen via e-mail ontvangt of verstuurt, zijn nu sneller toegankelijk dankzij de nieuwe functie “Delen met mij”.

Betere concentratie

Het is nu eenvoudiger om je te concentreren op wat voor jou nodig is in Word 2019 en Outlook 2019. Voorlezen en Tekstspatie zijn twee nieuwe functies die het eenvoudiger maken om overtuigende papieren te creëren. En met de Focusmodus kan je je subiet concentreren op de belangrijkste aspecten van jouw creatieve materiaal.

Wat zijn de systeemvereisten voor OFFICE 2019 Professional Plus?

Hieronder vind je de systeemvereisten voor het plaatsen van OFFICE 2019 Professional Plus op je pc. Als jouw toestel niet aan deze specificaties voldoet, kan je OFFICE 2019 Professional Plus mogelijk niet plaatsen:

» Besturingssysteem: Windows 10 of Windows 11

» Processor: 1,6 GHz, 2-core processor

» Geheugen: 4 GB (64 bits), 2 GB (32 bits) RAM

» Harde schijf: 4 GB beschikbare schijfruimte

» Beeldschermresolutie: 1280 x 768

WINDOWS 11 Home 1PC OEM CD Key

Windows 11 Home is de meest recente versie van Microsofts’ beroemde besturingssysteem met een complete nieuwe stijl, en toepasbaarheden. Windows 11 is beter en moderner dan zijn voorganger, Windows 10.  Windows 11 Home biedt een eigentijdse werkruimte aan waarin je in een geordende omgeving jouw interesses artistiek verkent. Het innovatieve startmenu, de opnieuw ontworpen taakbalk, het gestroomlijnde systeemvak, het verbeterde actiecentrum, het nieuwe instellingspaneel, widgets en virtuele bureaubladen maken Windows 11 simpel en aangenaam in gebruik.

Windows 11 is de veiligste versie van Windows dankzij de Trusted Platform Module (TPM). De TPM is bedoeld om hardware te bewaren door cryptografische sleutels in te bouwen en deze op een getrouwenswaardige plaats op te slaan waar ze niet kunnen worden gehackt. In deze tijden van steeds toenemende cybercriminaliteit is het van cruciaal belang je computer te beveiligen. En dat is precies wat Windows 11 doet.

MS-Windows11-home

Wat zijn de nieuwe functies van WINDOWS 11 Home?

Iedereen kan het eenvoudig bedienen

Een schone interface maakt elk werk eenvoudiger dan ooit tevoren. Probeer verscheidene bureaublad- en widgetindelingen uit om de ideale optie voor jou te vinden. Sla jouw voorkeursconfiguraties op en krijg toegang tot alle fundamentele tools en functies die jouw werk simpeler maken. Met het startmenu in het midden kun je de Microsoft Edge-browser of het Microsoft Teams-berichtenverkeer starten wanneer je maar wilt. Zelfs op momenten dat er meerdere vensters en programma’s open staan.

Altijd mogelijk 

Met de aanraak- en spraakbesturingstechnologie creëer documenten je waar en wanneer je maar wilt. Dicteer berichten, geef opdrachten en communiceer met familie en vrienden wanneer je maar wilt. Windows 11 Home Edition legt de nadruk op nabijheid en toegankelijkheid. Met Microsoft Teams, dat zich op de hoofdtaakbalk bevindt, blijf je verbonden. Of je nu op het werk, thuis of onderweg bent. Via de chatfunctie kan je ook contact opnemen met toestellen met Windows OS en andere gebruikers via sms.

Nieuwe communicatiemethoden 

Met Microsoft Teams Chat kan je iedereen (gratis) bereiken op welke manier dan ook (telefoon, chat, tekst, video) direct vanaf je bureaublad. 

Maak contact met iedereen

Chatten en bellen zijn geïntegreerd in je taakbalk en werken naadloos samen met Outlook en Agenda, zodat je eenvoudig en in een paar klikken contact maakt. 

Heroriënteer jouw workflow 

PowerPoint, Microsoft Edge en Microsoft Teams zijn de apps die je nodig hebt om naadloos te werken met nieuwe multitasking-technologieën zoals Snap lay-outs, Desktoppen en een meer intuïtieve redocking-ervaring. 

Samengestelde inhoud

Wat vind jij het meest interessant? Je favoriete afbeeldingen, het internationale nieuws, de takenlijst van vandaag of de weersvoorspellingen van morgen? Widgets helpen je al deze dingen die voor jou nodig zijn terug te vinden. Het draait allemaal om jou, en je bent slechts een swipe verwijderd!

De browser die je voorrang geeft 

Werken, spelen, winkelen, streamen, verbinding maken – wat je ook wil doen, Microsoft Edge op Windows 11 maakt het eenvoudiger en vertrouwder. 

De meest recente ontwikkelingen op het gebied van pc-gamingprestaties 

Speel de meest recente games met realistische beelden samen met andere consolegamers. Gebruik hiervoor je favoriete randapparatuur. Als het gaat om het spelen van je eigen spel, maakt Windows 11 het mogelijk. Dankzij de slimme functie die de kleuren verhoogt van Standard Dynamic Range naar High Dynamic Range, geniet je van rijke en heldere beelden van jouw favoriete videogames. Bovendien profiteren gebruikers van NVMe SSD-geheugen dankzij de DirectStorage-functie van snellere gegevensdownloads terwijl de CPU wordt ontlast. Hierdoor werkt de machine sneller en adequater en verbetert de visuele ervaring.

WINDOWS 11 Professional 1PC RETAIL CD Key

Windows 11 is de eerste behoorlijke update van Windows sinds 2015. Windows 11 heeft de gebruikersinterface geüpgraded ten opzichte van zijn voorganger om te voldoen aan Microsofts’ nieuwe Fluent Design-principes. Het nieuwe ontwerp legt de nadruk op bruikbaarheid en keuze. Daarnaast bevat het nieuwe productiviteits- en sociale keuzes, evenals beveiligings- en toegankelijkheidsverbeteringen, die enkele van de tekortkomingen van Windows 10 aanpakken.

Bij Windows 11 hoort ook de Microsoft Store, die dient als uniform storefront voor programma’s en andere innovatieve content. Microsoft staat ontwikkelaars nu toe om Win32, progressieve webapplicaties en andere verpakkingsmethoden naast traditionele Universal Windows Platform-programma’s in de Microsoft Store te implementeren.

Visueel zijn de meest opvallende veranderingen in Windows 11 te vinden rond de taakbalk. Microsoft heeft de programmapictogrammen naar het midden van het scherm verplaatst, het ladegebied opgeschoond en een nieuwe startknop en -menu toegevoegd. Het startmenu van Windows 11 bevat nu extra functies en hulpprogramma’s en het biedt snelle toegang tot allerlei tools en instellingen. Op het bureaublad kun je veel apps en programma’s tegelijk uitvoeren.

Windows Professional 11 product key licentie goedkoop snel downloaden Professional Plus programma product key software goedkoop snel veilig downloaden licentie toegang PC besturingssysteem windows

Wat zijn de nieuwe functies van WINDOWS 11?

Hier zijn enkele van de dikwijls onmiskenbare nieuwe functies in Windows 11:

Een nieuwe gebruikersinterface

Windows 11 heeft een modern uiterlijk met afgeronde hoeken, pastelkleuren en een gecentreerd startmenu en taakbalk.

Integratie van Android-apps

Android-toepassingen zijn verkrijgbaar voor Windows 11 via de Amazon Appstore, die via de nieuwe Microsoft Store toegankelijk zijn. Er waren een paar methoden verkrijgbaar om Android-applicaties op Windows 10 te krijgen, vooral als je een Samsung Galaxy-telefoon bezit. Houd er rekening mee dat Android-toepassingen niet toegankelijk zullen zijn wanneer Windows 11 voor het eerst wordt uitgebracht.

Widgets 

Hoewel ze al een tijdje bestaan (herinner je je bureaubladgadgets in Windows Vista?), kun je widgets nu subiet vanuit de taakbalk openen en ze zo configureren dat je ziet wat je maar wilt.

Integratie met Microsoft Teams

Teams is opnieuw ontworpen en is nu vastgemaakt aan de Windows 11 taakbalk, waardoor het gebruiksvriendelijker is (en meer lijkt op Apple’s FaceTime). Teams is mogelijk op Windows, Mac, Android en iOS.

Xbox-technologie voor betere gameplay.

Om beter te kunnen gamen op je Windows-pc, bevat Windows 11 opties die beschikbaar zijn op Xbox-consoles, zoals Auto HDR en DirectStorage.

Verbeterde ondersteuning voor virtuele desktoppen.

Met Windows 11 stellen gebruikers virtuele desktoppen in op een manier die meer lijkt op MacOS, zodat je tussen verscheidene desktoppen kan schakelen voor persoonlijke, zakelijke, educatieve of gaming doeleinden. Op elke virtuele desktop kun je ook de achtergrond veranderen.

Simpelere overgang van monitor naar laptop, evenals verbeterde multitasking.

Het nieuwe OS heeft Snap Groups en Snap Layouts. Dat zijn gegroepeerde toepassingen die je op hetzelfde moment gebruikt, die in de taakbalk staan en tegelijkertijd kunnen verschijnen of worden afgewezen. Op die manier wissel je gemakkelijker van de ene taak naar de andere. Het maakt het ook gemakkelijker om een monitor aan te sluiten en te verwijderen zonder het overzicht te verliezen van de open vensters.

Wat zijn de systeemvereisten voor WINDOWS 11?

Hieronder vind je de systeemvereisten voor het installeren van Windows 11 op een pc. Als jouw toestel niet aan deze specificaties voldoet, kan je Windows 11 mogelijk niet installeren:

» Processor: 1 gigahertz (GHz) of snellere CPU met twee of meer kernen op een geschikte 64-bits processor of System on a Chip (SoC).

» RAM: 4 gigabyte (GB).

» Opslag: Een opslagapparaat van 64 GB of groter is vereist. Opmerking: Zie “Meer informatie over opslagruimte om Windows 11 up-to-date te houden” hieronder voor meer informatie.

» Beeldscherm: Hoge definitie (720p) scherm dat groter is dan 9″ diagonaal, 8 bits per kleurkanaal.

» Belangrijk: Controleer voordat je de licentie koopt of jou machine compatibel is en aan alle vereisten voldoet om Windows 11 te installeren en uit te voeren. Er vindt geen restitutie plaats nadat je een licentie hebt gekocht en je Windows 11 niet op je apparaat kan installeren. We kunnen alleen helpen met de licenties, niet met de installatie en de compatibiliteit.

Als je niet zeker weet of je pc aan deze criteria voldoet, kun je contact opnemen met de OEM van je pc. Of als je toestel momenteel op Windows 10 draait, kan je de app PC Health Confirm gebruiken om de overeenstemmingte controleren. Houd er rekening mee dat deze software niet controleert op overeenstemming met grafische kaarten of beeldschermen, aangezien de vaakste compatibele apparaten aan de onderstaande criteria voldoen. Om te upgraden moet jouw apparaat Windows 10, versie 2004 of later draaien. In Windows Update kan je gratis updates krijgen.

WINDOWS 10 Professional 2PC RETAIL CD Key

Windows 10 is ontworpen om te werken met jouw bestaande apparatuur, software en randapparatuur. Bovendien blijf je dankzij de permanente updates op de hoogte van de nieuwste functies en beveiliging gedurende de hele levensduur van jouw toestel.

Windows 10 biedt de beste ervaring voor het uitvoeren bij alles wat je doet. Blijf gefocust door gemakkelijke methoden te gebruiken om programma’s op hun plaats te zetten en het schermoppervlak te optimaliseren voor productiviteit. Bekijk al je openstaande taken op een plek en maak virtuele bureaubladen om ruimte te besparen of rangschik items per project, zoals Office-programma’s voor zaken en games.

Windows 10 maakt gamen veel leuker. Je eerdere games werken niet alleen prima, maar je kan nu ook spelen en communiceren met andere gamers via Xbox One- en Windows 10-apparaten. Windows 10 is ontworpen voor de games waar je van houdt, van de grootste casual games tot een nieuwe generatie pc-games.

Wat zijn de nieuwe functies van WINDOWS 10?

Sommige mensen kunnen bezorgd zijn over het eerste gebruik van Windows 10, maar de waarheid is dat de ervaring heel simpel en comfortabel is. Na verloop van tijd zal je ontdekken dat het gemakkelijk te leren is en dat je haast niet meer zonder kan. Er valt verder niets te zeggen; begin nu met een comfortabel systeem!

Het traditionele startmenu is terug, zodat gebruikers in een klik toegang hebben tot de functies en bestanden die ze het meest gebruiken. Daarnaast hebben ze een nieuwe plek om favoriete toepassingen, programma’s, mensen en websites aan te passen. 

Windows-toepassingen: Windows Store-apps openen nu op dezelfde manier als desktopprogramma’s. Ze kunnen worden geschaald en verplaatst en ze hebben bovenaan titelbalken waarmee gebruikers ze in een klik kunnen vergroten, verkleinen en sluiten. 

Verbeteringen aan de snap: Met een nieuwe kwadrantenstructuur kan je tot vier programma’s op hetzelfde scherm vastklikken. Windows toont ook andere apps en programma’s die op dat moment actief zijn voor extra snapping en geeft zelfs intelligente suggesties over hoe de lege schermruimte opgevuld kan worden met andere open apps.

Wat zijn de systeemvereisten voor WINDOWS 10?

Hieronder vind je de systeemvereisten voor het installeren van Windows 11 op een pc. Als jouw apparaat niet aan deze omschrijving voldoet, kan je Windows 11 mogelijk niet installeren:

» Processor: 1 GHz) of snellere processor

» RAM: 1GB (32-bits) of 2 GB (64-bits)

» Harde schijf: 16 GB (32-bits) of 32 GB (64-bits) beschikbare ruimte op de harde schijf

» Beeldschermresolutie: 800 x 600 scherm resolutie

OFFICE 2021 Home & Business (MAC) – CD key

Microsoft Office 2021 Home en Business is de meest nieuwe versie van Office. Office Home & Business 2021 is het ideale pakket voor zelfstandige ondernemers met nieuwe mogelijkheden zoals co-auteurschap, het organiseren van materiaal op dia’s voor schermlezers en Line Focus. Deze bundel is ook geschikt voor iedereen die de dikwijls nieuwe versies van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote wil gebruiken.

office2021 hb mac

Wat zijn de kenmerken van Office 2021 Home & Business?

» Voor gebruik op verscheidene pc’s/MacBooks*, tablets en smartphones (inclusief Windows, iOS en Android**).

» Premium Office-programma’s bevatten Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, OneNote en Outlook, evenals Publisher en Access alleen voor pc’s.

» 1 TB OneDrive online opslag met superieure beveiliging (per gebruiker).

» Online samenwerken aan documenten met anderen.

» Vakkundige van Microsoft bieden technische hulp via chat of telefoon.

Wat bevat Microsoft Office Home & Business 2021?

Met Microsoft Office 2021 Home & Business voor macOS haal je de oudste en meest gebruikte programma’s in huis. Je kiest voor een zeer vakkundig product dat bovendien up-to-date wordt gehouden. Office 2021 Mac is geschikt voor zowel persoonlijk als vakkundig gebruik. Dit pakket bevat de volgende software:

» Microsoft Word 2021: Maak vakkundige documenten en werk jouw ideeën uit.

» Microsoft Excel 2021: Maak tabellen, formules en gebruik kwalitatieve analysemogelijkheden om jouw werk te beoordelen. 

» Microsoft PowerPoint 2021: Overtuig met doeltreffende presentaties.

» Microsoft Outlook 2021: Beheer je e-mails, contacten en afspraken. 

» Microsoft OneNote 2021: Zet al je notities op een plek.

In vergelijking met Office 2019 heeft de versie 2021 een aantal veranderingen en verbeteringen. Hieronder volgt een overzicht van de toevoegingen en upgrades van de hele suite:

Microsoft Outlook

Outlook, je levensorganisator, helpt je tijd te besparen en je te concentreren op wat cruciaal is. Dankzij het eenvoudige, intuïtieve en nieuwe ontwerp blijf je verbonden en blader je sneller door jouw e-mails, zodat je meteen weer verder kan met het leven buiten jouw Postvak IN. Daarnaast wordt de e-mailvertaling voor meer dan 70 verschillende talen ondersteund. Je kan ook afbeeldingen met jouw vinger, pen of muis annoteren.

OneDrive back-up

Houd wat noodzakelijk is getrouwenswaardig. Een back-up maken van jouw bestanden op jouw pc was nog nooit zo simpel. Met OneDrive back-up van mappen op jouw pc maak je een back-up van jouw document- en fotomappen op jouw Windows-pc naar OneDrive. Zo zijn ze altijd getrouwenswaardig, up-to-date en toegankelijk op al jouw apparaten.

Excel

VLOOKUP: Elke doorgewinterde Excel-gebruiker begrijpt dat de VLOOKUP-functie nooit bereikt wat je wilt. Microsoft heeft een nieuwe tool genaamd XLOOKUP. Voeg dit toe aan Excel 2021 en die zal al jouw problemen oplossen. Je zult nooit meer te maken krijgen met VLOOKUP.

Arrays van variabele grootte: Met Excel 2021 kunnen arrays worden gemaakt. Een array is een gegevensverzameling. Wanneer je een formule maakt die talrijke waarden genereert, wordt deze omgezet in een Array. Je kan je gegevens dan sorteren, filteren en nog andere dingen doen. De waarden worden dan op jouw spreadsheet onder elkaar gepresenteerd.

XMATCH: De nieuwe functie XMATCH is vergelijkbaar met XLOOKUP. XMATCH daarentegen vertelt alleen op welke regel de gezochte waarde kan staan, terwijl XLOOKUP een waarde uit de opgegeven kolom oplevert.

PowerPoint

Met PowerPoint 2021 kan je nu jouw presentatie opnemen. Dit kan met audio of video met audio. Zo kan je jouw presentatie volwaardig digitaal afleveren. Je kan voor elke dia een kort fragment opnemen of een langere opname, alles is mogelijk.

In PowerPoint 2021 kan je met behulp van Inkt Replay schetsen in jouw presentatie. Tekenen is op zich geen nieuwe functie, maar nu kan je jouw tekening zo animeren dat de kijker deze regel voor regel ziet evolueren. Dit kan worden gebruikt om meer ingewikkelde afbeeldingen in verschillende scenario’s te beschrijven.

Microsoft Editor

Waar je ook schrijft, je haalt het beste uit jezelf naar boven. Met Microsoft Editor als jouw intelligente schrijfpartner kan je de beste schrijver in je loslaten, waar je ook bent. Meer dan 80 talen worden ondersteund door de superieure grammatica- en spelfuncties van Editor.

Word

Microsoft heeft Immersive Reader geïntegreerd in Word 2021 voor personen die moeite hebben met lezen of focussen. Hiermee kan je kleuren, ruimte, grootte en andere elementen aanpassen, zodat je een pagina met aandacht kan lezen. Je kan Word 2021 zelfs vragen jouw werk voor te lezen, zodat je alleen maar hoeft te luisteren.

Personal Vault

Bescherming wordt persoonlijker. Personal Vault is een beschermde map binnen OneDrive die een extra identiteitsverificatie vereist om toegang te krijgen. Dat voegt een extra beveiligingslaag toe aan jouw meest gevoelige bestanden.

Bibliotheek van sjablonen 

Vergroot jouw inventiviteit, verhoog jouw productiviteit en creativiteit door toegang te hebben tot een groeiende bibliotheek van eersteklassjablonen in Word, Excel en PowerPoint. Om jouw werk tot leven te brengen, kan je kiezen uit een gevarieerde collectie boeiende afbeeldingen, pictogrammen, lettertypes, 3D-modellen en meer.

Bibliotheek van professioneel beeldmateriaal

Laat jouw fantasie de vrije loop gaan. Maak een hoogwaardige inhoud op maat die jouw eigen persoonlijkheid weerspiegelt. Jouw Microsoft Office 2021-lidmaatschap geeft je toegang tot een steeds groter wordende bibliotheek van professionele stockafbeeldingen, vectorafbeeldingen, looping video’s, lettertypes en pictogrammen om jouw projecten zo fris en interessant mogelijk te houden.

Wat zijn de systeemvereisten voor Microsoft Office Home & Business 2021?

Hieronder vind je de systeemvereisten voor het aanleggen van Microsoft Office Home & Business 2021 op een pc. Als jouw apparaat niet aan deze specificaties voldoet, kan je Microsoft Office Home & Business 2021 mogelijk niet installeren:

Mac 

» Besturingssysteem: Office 2021 voor Mac wordt ondersteund in de twee dikwijls recente versies van macOS. Wanneer er een nieuwe versie van macOS uitkomt, zijn de vereiste voor het besturingssysteem op dat moment de twee vaakst recente versies: de nieuwe versie van macOS en de vorige.

» Processor: Intel Processor CPU

» RAM: 4GB 

» Harde schijf: 10 GB Vrije ruimte op de harde schijf

» Beeldschermresolutie: 1280×800

Windows

» Besturingssysteem: Windows 10 (Windows 7 en 8 wordt niet ondersteund)

» Processor: 1GHZ 

» RAM: 2GB (32bit) 

» Harde schijf: 3 GB beschikbare ruimte op de harde schijf

» Beeldschermresolutie: 1200 x 800 scherm resolutie

WINDOWS 10 Home 1PC OEM CD Key

Windows 10 Home is de instapversie van Windows 10. Het heeft verscheidene nieuwe functies, waaronder een opnieuw ontworpen startmenu. Het bedrijf koos er drie jaar geleden voor om dit uit Windows 8 te verwijderen, maar op veler verzoek keert het terug naar het desktopbesturingssysteem. Ook krijg je een complete versie van Cortana, de digitale spraakassistent die voordien alleen toegankelijk was op Windows Phone. Daarnaast bevat de Home-versie functies zoals Battery Saver, TPM-overeenstemming en de nieuwe biometrische beveiligingsfunctie van het bedrijf, bekend als Windows Hello.

Windows 10 is comfortabel en eenvoudig te gebruiken zodat je je als een professional voelt. Het startmenu is breed en het importeert je vastgemaakte toepassingen en favorieten zodat ze steeds binnen handbereik zijn. Het programma start en hervat snel, heeft extra ingebouwde bescherming om alles betrouwbaar te houden en is bedoeld om te werken met bestaande software en hardware.

Wat zijn de nieuwe functies van WINDOWS 10 HOME?

Windows Insider Program

Het Windows Insider Program is een wereldwijde gemeenschap van Windows-fans die het besturingssysteem willen verbeteren. Insiders observeren het besturingssysteem in de beginfase en helpen het vorm te geven. Hun suggesties hebben geholpen om de beste Windows aller tijde te creëren.

Xbox en games

Gebruik je Windows 10-pc, laptop of tablet om Xbox One-games te spelen. Gebruik de Game DVR-functie om de mooiste moves van je held vast te leggen en meteen te delen naar anderen zonder het spel te verlaten.

Cortana

Cortana is je persoonlijke digitale assistent die op al je Windows 10-apparaten werkt om je te helpen de dingen gedaan te krijgen. Cortana wordt met de dag nuttiger naarmate je het beter leert kennen, waardoor het transparant is en je vertrouwen behouden blijft.

Multitasking

Met de possibiliteit om vier objecten tegelijk op het scherm te plaatsen, kan je alles als een werkelijk genie doen. Heb je een buitensporig aantal pictogrammen op je scherm? Maak virtuele bureaubladen om ruimte te besparen en werk alleen met de items die je wilt. Bovendien staan al je essentiële meldingen en instellingen handig gegroepeerd op een scherm.

Edge van Microsoft

Dit is de browser die bedoeld is om het web te laten functioneren zoals jij dat wilt. Schrijf of typ direct op webpagina’s of deel je opmerkingen met anderen. De afleidingsvrije leesweergave zal je hoe dan ook bevallen. Het kent een verbeterde adresbalk waarmee je dingen sneller kan terugvinden.

Aanpassingen scherm

Omdat Windows 10 de ervaring optimaliseert voor jouw activiteit en apparaat, is het optimale scherm datgene waarop je je nu bevindt. Toepassingen zijn makkelijk te schalen van het kleinste naar het grootste scherm en verschillende schermelementen passen zich aan voor een eenvoudige navigatie.

Windows Hello

Op een aangepaste manier identificeert jouw Windows 10-apparaat je en bevestigt het jouw bestaan. Wanneer je Windows Hello gebruikt, begroet jouw toestel je bij naam en licht het op wanneer het je identificeert. Daarnaast verwelkomt het je met inloggen en hoef je geen wachtwoord te onthouden of in te vullen.

Virtuele machines

Creëer en gebruik virtuele machines met Hyper-V om verschillende besturingssystemen op dezelfde pc te laten draaien.

Jouw toepassingen zijn verkrijgbaar in de App Store

Voor eenvoudige toegang tot zakelijke apps kan je met Windows 10 jouw eigen privégedeelte met programma’s in de Windows Store inrichten.

Wat zijn de systeemvereisten voor WINDOWS 10 HOME 1PC?

Hieronder vind je de systeemvereisten voor het installeren van WINDOWS 10 HOME op een pc. Als jouw toestel niet aan deze omschrijving voldoet, kan je WINDOWS 10 HOME mogelijk niet plaatsen:

» Processor: 1GHZ

» RAM: 2GB (32bit) 

» Harde schijf: 16 GB beschikbare ruimte op de harde schijf

» Beeldschermresolutie: 1366 x 768 scherm resolutie

WINDOWS 10 Professional OEM 1PC CD Key

Windows 10 Pro is een volmaakte zakelijke partner. Het heeft alle alternatieven van Windows 10 Home, maar kent ook uitzonderlijke bedrijfsfuncties zoals encryptie, inloggen op afstand, virtuele machines maken en meer. Windows 10 Professional OEM heeft alle handige functies die je gewend bent van eerdere Windows-edities, maar ook veel nieuwe functies. Kaarten, Foto’s, Mail, Agenda, Muziek, Films & TV zijn slechts enkele van de ingebouwde apps in Windows 10. Deze toepassingen maken gebruik van OneDrive om een back-up van jouw gegevens te maken en deze te synchroniseren tussen jouw Windows 10-toestellen. Je bent nooit ver verwijderd van wat je nodig hebt met een Windows 10 Professional OEM-licentie. Het heeft de rechtstreekse autostart, een uitgebreid maar vertrouwd startmenu en praktische methoden om dingen gedaan te krijgen, evenals unieke functies zoals een actiegerichte browser en Cortana, de vaakst persoonlijke digitale assistent.

Wat zijn de nieuwe functies van WINDOWS 10 PRO?

Meld je aan voor jouw domein

Je kan netwerkbestanden, servers, printers en andere bronnen gebruiken door verbinding te maken met jouw bedrijfs- of schooldomein of Azure Active Directory.

Microsofts’ snelste besturingssysteem tot nu toe

Microsoft heeft ervoor gezorgd dat het gebruik van Windows 10 professional OEM vlekkeloos verloopt. Het besturingssysteem onthoudt nieuwe gedragingen op jouw computer en optimaliseert software voor de best mogelijke gebruikerservaring. Toepassingen worden geschaald voor optimale weergave. En schermonderdelen die automatisch veranderen, maken het navigeren eenvoudiger.

Verbeterde bescherming

Windows 10 Pro heeft alle beschermingen qua beveiliging van Windows 10 Home met extra opties. Bitlocker is standaard opgenomen in Windows 10 Pro OEM. Je kan deze robuuste toepassing voor schijfversleuteling gebruiken om jouw (externe) schijven te versleutelen en te beveiligen. Versleutel individuele bestanden of de hele harde schijf om de bescherming te verbeteren. BitLocker biedt extra bescherming door jouw gegevens te versleutelen en de bescherming ervan te beheren.

Opstarten van sessies op afstand 

Samenwerken is nu simpeler. Remote Desktop Connection-sessies worden gestart met een Windows 10 Pro OEM-licentie. Met deze optie kan je computers met Windows 10 Professional op afstand bedienen. Dit is vooral handig voor zakelijke gebruikers wanneer bijvoorbeeld systeembeheerders op afstand computerinstellingen moeten wijzigen.

Daarnaast zijn er verscheidene functies zoals Hyper-V, Trusted Boot, Windows Store for Business, Assigned Access en Group Policy Management beschikbaar.

Wat zijn de systeemvereisten voor WINDOWS 10 Pro?

Hieronder vind je de systeemvereisten voor het aanleggen van WINDOWS 10 Pro op een pc. Als jouw toestel niet aan deze omschrijving voldoet, kan je WINDOWS 10 Pro mogelijk niet installeren:

» Processor: 1 GHz of sneller (x64-bit of x86-bit)

» Geheugen: 1 GB (32-bit) of 2 GB (64-bit)

» Harde schijf: 16 GB (32-bit) of 20 GB (64-bit versie) beschikbare ruimte op de harde schijf.

» Beeldschermresolutie: Minimaal 1024 x 600 scherm resolutie

OFFICE 2021 Professional Plus Microsoft 1PC CD Key

Microsoft Office 2021 Professional Plus heeft een groot aantal nieuwe functies om de productiviteit over de hele linie te verhogen. Het is een zeer sterke productiviteitssuite voor gegevensverwerking en voor het omgaan met vele soorten documenten, presentaties, spreadsheets en databases. Een gebruikersinterface met een lint geeft simpel toegang tot alle verscheidene gereedschappen en tekstaanpassingen. Het lettertype, de stijl, het inspringen, de grootte, de kleur en vele andere kenmerken van de tekst kunnen eenvoudig door de gebruikers worden aangepast. Het verwerkt vele soorten gegevens in de database, beheert e-mails, maakt presentaties en voert moeizame spreadsheetberekeningen uit.

microsoft office 2021 professional plus

Wat bevat Office 2021 Professional Plus?

Office 2021 voor Professional is een suite van populaire Office-toepassingen. Dit pakket bevat de onderstaande software en kan rechtstreeks op jouw pc worden geïnstalleerd in een paar simpele klikken:

» Microsoft Word 2021: Met gevorderde bewerkings-, revisie- en deelmogelijkheden maak en deel je professioneel ogende documenten. Het nieuwe tabblad ‘Design’ maakt de toegang tot bepaalde functies eenvoudiger. Smart Lookup geeft cruciale contextuele informatie van het web direct weer in Word.

» Microsoft Publisher 2021: Maak, personaliseer en verspreid moeiteloos diverse publicaties van deskundige kwaliteit. Sleep afbeeldingen om ze te verwisselen of upload ze rechtstreeks vanuit jouw online albums. Laat jouw artikelen opvallen door unieke effecten te gebruiken. 

» Microsoft Access 2021: Access is een eenvoudig hulpmiddel om meteen browse gebaseerde database-apps te bouwen die je helpen bij het runnen van jouw bedrijf. Jouw gegevens worden automatisch opgeslagen in een SQL-database, waardoor ze veiliger en schaalbaarder zijn dan voorheen. 

» Microsoft Outlook 2021: Beheer jouw e-mail, agenda, contacten en projecten op een makkelijke manier. Push e-mailondersteuning werkt jouw inbox bij, conversatieweergave groepeert noodzakelijke berichten en agenda’s kunnen naast elkaar worden geplaatst voor planningsdoeleinden. 

» Microsoft Excel 2021: Met een opnieuw ontworpen gebruikersinterface en jouw vertrouwde toetsen op het toetsenbord kan je jouw gegevens op recente en eenvoudige manieren analyseren en visualiseren. Gebruik tools zoals Analysis Toolpak, Slicers en Formula Builder om tijd te besparen en je te concentreren op recente inzichten. 

» Microsoft PowerPoint 2021: Met nieuwe dia-overgangen en een bijgewerkt taakvenster ‘Animaties’ kun je je ideeën creëren, samenwerken en deze met succes weergeven. Met commentaar naast je dia’s kun je gemakkelijker opmerkingen in je presentaties verwerken. 

» Microsoft OneNote: Het is jouw eigen digitale notitieblok waarin je notities, gedachten, webpagina’s, afbeeldingen en zelfs audio en video kan plaatsen. Je kan het allemaal overal mee naartoe nemen en het met anderen delen of je nu thuis, op kantoor of onderweg bent.

Tijdens de plaatsing moet je een taal kiezen. Elke Europese taal is aanvaardbaar. Bijvoorbeeld Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.

Wat zijn de systeemvereisten voor OFFICE 2021 Professional Plus?

Hieronder vind je de systeemvereisten voor het installeren van Office 2021 Professional Plus op een pc. Als jouw toestel niet aan deze omschrijving voldoet, kan je Office 2021 Professional Plus mogelijk niet installeren:

» Besturingssysteem: OFFICE 2021 Professional Plus

» Processor: 1 GHz of sneller (x64-bit of x86-bit)

» Geheugen: 4 GB (64bit) of 2 GB (32bit) 

» Harde schijf: 4 GB beschikbare ruimte op de harde schijf

» Beeldschermresolutie: 1024 x 768 scherm resolutie