FAQ › Veel gestelde vragen

Alle gegevens die u met ons deelt blijven ten allen tijde bewaart en op vraag kunnen persoonsgegevens verwijderd worden. Contacteer ons via e-mail of contactformulier hiervoor.

Met SSL encrypteer je alle communicatie tussen je website en de bezoeker. Je gebruikt niet het klassieke HTTP-protocol, maar HTTPS met de S van security!

Resultaat: Hackers hebben geen kans om gevoelige data zoals login- of betaalgegevens te onderscheppen. Daarom verplicht de GDPR-wetgeving HTTPS om persoonlijke gegevens te verzenden!

Jazeker!
Deze licenties komen rechtstreeks van onze leveranciers en zijn nieuw, legaal en 100% werkende.

Meestal krijgt u middels de order via e-mail, bijkomende info zoals een link naar de software download. Is dit niet zo, dan kunt u naar het aangekochte product gaan en daar bij de beschrijving vind u beschrijving van de installatie.

Omdat dit een elektronisch product is betekent dit dat u onmiddellijk uw software kunt downloaden en gebruiken, bij een fysieke cd of dvd niet omdat dit niet is inbegrepen. Uiteraard kun je zelf met de nodige kennis een cd, mount drive- of usb installatie medium aanmaken.

Na ontvangst van de betaling krijgt u de code binnen één tot 2 minuten. Ontvangt u nog niets na 2 minuten, check dan zeker even uw spambox

De codes zijn digitaal. Je hoeft dus niet bij de brievenbus te wachten op het pakketje. Je krijgt het product direct in de mailbox en in je account.

Ons automatisch systeem stuurt u een licentiekey toe. U hoeft dus niet te wachten tot er een medewerker zin heeft om een code te versturen.
Je kan de licentiekey gebruiken om de software of besturingsysteem te activeren.

Een productsleutel, ook wel softwaresleutel, seriële sleutel of activeringssleutel genoemd, is een specifieke softwaresleutel voor een computerprogramma. Het bevestigt dat de kopie van het programma origineel is. Productsleutels bestaan ​​uit een reeks cijfers en/of letters.

Controleer zeker uw spam map, soms kan een e-mail hierin terecht komen. Wat ook kan is dat een e-mail eerst door een filter zoals bijvoorbeeld een greylisting module word tegen gehouden. Pas na een check op ip adres en andere elementen zal hij doorgaan naar de begunstigde e-mail. Uit ervaring komt dit binnen 1 uur toe in uw mailbox. Is dit niet zo, contacteer ons en we behandelen dit de dag zelf.

Er kan bij ons betaald worden met de meest veilige betaalmethodes zoals MisterCash – Bancontact of Ideal.

Er wordt een bestelbon naar het e-mailadres verzonden welke u opgeeft bij het afrekenen. Wilt u een factuur, dan kan u bij de bestelling de extra optie “Ik wil een factuur” aanklikken. U geeft dan in het extra veld “BTW Nummer” uw btw nummer in. De factuur word handmatig opgemaakt en binnen de twee weken versturen we de facturen naar onze klanten.

CD-Keys.be is ermee bezig om voor alle software een video tutorial of PDF tutorial te maken. Dit word dan bij het product en in FAQ geplaatst

Meestal komen de meeste problemen van activatie of installatie voor dat er nog een oude of andere office versie aanwezig is op het systeem. Soms vergeten mensen bij een nieuwe of recent aangekochte laptop, dat er een proefversie van office mee geïnstalleerd is bij de Windows installatie. Dit geeft uiteraard conflicten.

Meestal komen de meeste problemen van activatie of installatie voor dat er nog een oude of andere office of office 365 versie aanwezig is op het systeem. Soms vergeten mensen bij een nieuwe of recent aangekochte laptop, dat er een proefversie van office mee geïnstalleerd is bij de Windows installatie. Dit geeft uiteraard conflicten.

Wanneer je toch vergeet om eerst te controleren en je geeft dan de licentie in via link, dan kan het zijn dat hij zegt dat licentie al in gebruik is, dit komt omdat de licentie al klaar zit in uw Microsoft account. Klik hieronder op de link van Microsoft mijn account en klik dan bovenaan in menu op Services en abonnementen. Daar vind je de aangekochte software en de link Installeren. Klik daarop en download/installeer de software.

Link inloggen Microsoft Mijn Account
NL: Link
FR: Link
EN: Link

Voorbeelden van fouten :

  • U krijgt bijvoorbeeld foutmelding Foutcode 30182-1 (2)
  • Office wil enkel 32-bits installeren en geeft u een melding
  • Uw office vraag achter een email adres voor de activatie
  • U krijgt Office niet geactiveerd of de sleutel blijkt niet correct.

Al deze fouten zijn op te lossen door oude of andere Office versies te verwijderen.

https://support.microsoft.com/nl-nl/office/office-verwijderen-van-een-pc-9dd49b83-264a-477a-8fcc-2fdf5dbf61d8

Wil u controleren of u wel met de correcte Office versie werkt , ga dan naar Bestand – Account en in de rechterkolom ziet u uw versie van Office en de activatie.

Zeer belangrijk is dat je alvorens de activatie altijd controleert of er nog een Office installatie aanwezig is.
Dit kan zijn:

   • Office probeerversie bij bv. nieuwe pc/laptop
   • Office 365
   • Oudere versie van Office zoals bv. Office 2016

Eerst Office controle en eventueel verwijderen
×  zoek in de zoekbalk van Windows zoeken naar Office
×  eenmaal de app office gevonden ga je die dan ook eerst verwijderen

services en abonnementen

Toch vergeten om Office eerst te verwijderen van uw pc/laptop?
×  Daarboven op heeft u reeds geprobeerd om de ‘Office key’ te activeren en krijgt u een computerfout bij installatie?

Werkwijze tot oplossing
×  u verwijdert zoals bovenstaande info het Office pakket
×  ga dan naar uw Microsoft account
×  boven in het menu naar ‘Services en abonnementen’
×  daar zou u normaliter uw aangekochte Office versie moeten zien staan inclusief een optie om de software te installeren

Via onderstaande link vindt u info voor iedere Windows versie:

https://support.microsoft.com/nl-nl/windows/productactivering-voor-windows-online-en-telefoonnummers-voor-ondersteuning-35f6a805-1259-88b4-f5e9-b52cccef91a0

Of probeer het via dit stappenplan:
(Windows 10/11) Telefoonactivering

1. Houd de knop Windows en de knop R ingedrukt om het venster Uitvoeren te openen.
Opmerking: een andere manier om Windows te openen, is vanuit het startmenu van het Windows 10-systeem.
2. Schrijf in het venster Uitvoeren het volgende commando: SLUI 4.
3. Druk op de Enter-knop op het toetsenbord.
4. U hebt nu een venster voor telefoonactivering voor u.
5. In het venster moet u het land kiezen van waaruit u zich hebt geregistreerd.
6. Bel het activeringsnummer nadat u het land hebt gekozen.
7. Nadat u het nummer hebt gekozen, wordt u gevraagd uw installatie-ID te schrijven.
Let op: typ de installatie-ID in je telefoon.
8. Nadat u de installatie-ID hebt getypt, wordt u gevraagd hoeveel exemplaren van Windows met deze licentie zijn geïnstalleerd en moet u 1 kiezen. Als u een andere optie kiest, werkt deze niet.
Let op: De optie 1 die je hebt gekozen betekent dat je deze maar één keer hebt gebruikt.
9. Nadat je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd, zou je een bevestigings-ID moeten krijgen en dan ben je klaar om te gaan met een werkbare productsleutel.
Een klant stuurde ons deze info door omdat blijkbaar via de sms link niet werkt maar wel via audio activatie.

Ik heb het product via telefoon geactiveerd, maar via de AUDIO activatie, en niet via de SMS link die ik binnen heb gekregen, die me doorstuurde naar een online formulier activatie.

Problemen installatie

Regelmatig hebben we klanten dat tijdens een nieuwe installatie niet de gewenst versie (aangekochte licentie) kunnen aanklikken. Daarvoor hebben we deze onderstaande video ( Enkel in Engels) dat duidelijk uitlegt hoe je tijdens de installatie wel de gewenste versie kan aanklikken om te installeren.

Of u kunt upgraden, hangt af van de versie van Windows die u hebt aangeschaft:

Windows 10 Home/ PRO OEM: Upgraden is niet mogelijk. U moet opnieuw installeren (schone installatie op USB of dvd).

Windows 10 Home/ PRO RETAIL: Upgraden is mogelijk. U kunt de installatie starten en vervolgens kiezen voor “Windows activeren” door uw licentie in te voeren.

Het maakt niet uit op welke dag deze afloopt. Ons abonnement treedt in werking zodra het is geautoriseerd. Onze cloud draait onafhankelijk van de oude account. Het is beter om de bestanden in onze cloud te hebben dus dit kan je eventueel dan wel migreren.
U heeft ook toegang tot de oude cloud wanneer u bij ons een abonnement aankoopt en eigenlijk zijn ze een onafhankelijke cloud dus ons abonnement met cloud beschadigt de oude cloud niet. het is er nog steeds aanwezig en benaderbaar.

TER INFO ›

Tip 1 → Algemeen

  • Wij verkopen enkel de digitale key, niet de software. De software download je via de officiële verdelers / sites.
  • Na succesvolle aankoop ontvangt u binnen 2 minuten de ordermail met daarin de key en uitleg.
  • Hoewel vermeld als een ‘levenslange licentie‘ – dat wil zeggen, de levensduur van de computer waarop u het hebt geïnstalleerd – is het vermeldenswaard dat er altijd een risico bestaat dat Microsoft de licentie zou kunnen beëindigen. Maar de digitale keys van CD-Keys lopen al meer dan een jaar – de versie die we bijvoorbeeld begin 2022 kochten, werkt nog steeds prima. » Link Office 2019 » Link Office 2021
  • De keys binnen 15 dagen activeren
   × Niets ontvangen? Controleer spam map of bij problemen » contacteer ons.
  • Bij de daadwerkelijke aankoop van onze product keys en goedkeuring na betaling wordt de key of licentiesleutel voor verkoop geactiveerd. Na het ontvangen van deze digitale sleutel  hebt u geen recht op restituties of teruggaven. Dit komt omdat er geen enkele controle kan zijn of de product key al dan niet gebruikt is of in de toekomst zal gebruikt worden en daarom is het herroepingsrecht hier niet van toepassing is zoals de wet ook voorziet. Deze bepalingen, met name artikel 16/m van Richtlijn 2011/83/EU van het Europees Parlement en de Raad van 25 oktober 2011 betreffende consumentenrechten zijn hierin duidelijk » hier lezen

Tip 2 → WINDOWS besturingsysteem

  • OEM = nieuwe installatie
   Zorg ervoor dat de aangekochte key juist overeenkomt met de nieuwe Windows installatie.
   » welk besturingsysteem heb ik?
   × Als u dus Windows 10 Pro koopt, moet u ook effectief Windows 10 Pro installeren.
  • Windows RETAIL = nieuwe installatie of upgraden mogelijk
   × Een Windows RETAIL versie kan soms problemen geven bij activatie, als je een foutmelding krijgt bij poging activatie stuur dan ons volgende door via
   » contactpagina / WhatsApp
   • key naam; (bv. WINDOWS 10 Home · 1PC · OEM)
   • key als tekst; (bv. NT55-M9554-H8DER-BFD3W-4ERF6)
   • afbeelding van de foutmelding bij activatie;
   • afbeelding besturingssysteem

key foutmelding
Je kan Windows niet activeren?
Geen probleem, we lossen dit probleem gelijk op!
MAIL ONS: Klantenservice CD-Keys.be

  • Windows N = Windows installatie met N versie wordt niet ondersteund met onze key!

Tip 3 → OFFICE PC / MAC

Zeer belangrijk is dat je alvorens de activatie altijd controleert of er nog een Office installatie aanwezig is.
Dit kan zijn:

   • Office probeerversie bij bv. nieuwe pc/laptop
   • Office 365
   • Oudere versie van Office zoals bv. Office 2016

Eerst Office controle en eventueel verwijderen
×  zoek in de zoekbalk van Windows zoeken naar Office
×  eenmaal de app office gevonden ga je die dan ook eerst verwijderen

services en abonnementen

Toch vergeten om Office eerst te verwijderen van uw pc/laptop?
×  Daarboven op heeft u reeds geprobeerd om de ‘Office key’ te activeren en krijgt u een computerfout bij installatie?

Werkwijze tot oplossing
×  u verwijdert zoals bovenstaande info het Office pakket
×  ga dan naar uw Microsoft account
×  boven in het menu naar ‘Services en abonnementen’
×  daar zou u normaliter uw aangekochte Office versie moeten zien staan inclusief een optie om de software te installeren

⊗ Probleem niet opgelost?
Geen probleem, we lossen dit probleem gelijk op!
MAIL ONS:
Klantenservice CD-keys.be

Tip 4 → Eenvoudig installeren 1, 2 … 3 EN KLAAR!

Naast een professionele online dienstverlening én afhandeling van jouw aanvraag verzekeren wij je ook een veilige en eenvoudige installatie; eenvoudiger kan haast niet.

Als extra info zit soms bij de ordermail een installatie-video ingesloten. Zo kan je jouw software naar keuze eenvoudig en snel downloaden, te installeren en te activeren met onze aangeleverde digitale keys.
Een probleem, met jullie opgestuurde key staat dan wat je precies kan doen.
Eenvoudig installeren 1, 2 … 3 en klaar!

» contacteer ons

­Suc6 met de key, dank en … tot binnenkort?
Team CD-Keys.be